Dilluns/lunes a divendres/viernes de 10:00 a 13:30h 16:00 a 19:00h

Dissabtes/sábados de 10:00 a 13:30h

972816551 - 607836482 CITA PRÈVIA

Plaça de la Sardana, 8, 17250 Platja d'Aro, Girona

EQUIP

  L’equip de la Clínica Veterinària Pou consta de dos veterinaris, dues auxiliars veterinàries, una gestora i una recepcionista. Cadascú està especialitzat en una àrea diferent, però en ser un equip els hi agrada debatre els casos entre tots per valorar diferents opinions i arribar al millor diagnòstic. El treball en equip és molt important.     […]

INSTAL·LACIONS

Les instal·lacions de la Clínica Veterinària Pou consten de tres consultes, una d’elles reservada pels nostres pacients felins. També disposa d’un quiròfan, sala de radiologia, sala d’ecografia, laboratori i hospitalització.

SERVEIS

A la Clínica Veterinària Pou oferim els següents serveis: Medicina interna Medicina felina Cardiologia Ortopèdia Oftalmologia Dermatologia Laboratori Cirurgia i anestèsia Radiologia digital, ecografia abdominal i ecocardiografia

 

La Clínica Veterinària Pou es troba a Platja d’Aro des del 1988 per tenir cura de les vostres mascotes els 365 dies de l’any.

Són un equip de professionals en constant formació per estar a l’última de les novetats en medicina veterinària. Disposen d’aparells d’última generació per poder arribar a un millor diagnòstic i així poder actuar d’una forma més immediata.

Fàcil aparcament.